Over Dialoog Advocatuur & Mediation

Dialoog zegt eigenlijk genoeg. Blijf in gesprek. Niet alleen met elkaar, maar ook met jouw advocaat als het wel tot een procedure is gekomen. Alleen door met elkaar in gesprek te blijven los je echt problemen op. Daar staan wij voor.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Met aandacht voor de persoon achter de zaak, deskundigheid en nauwkeurigheid bereiden wij jouw zaak voor en behartigen wij jouw belangen. Deze belangen wijzen alleen niet altijd in de richting van een procedure. Vaak moeten jullie ook na een procedure nog met elkaar verder. Bijvoorbeeld als ouders van jullie kinderen. In dat geval bieden wij jullie ook andere mogelijkheden, zoals mediation of een viergesprek met de advocaat van de wederpartij. Wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Een tijdelijke oplossing is snel gevonden, maar een oplossing voor de lange termijn vraagt om meer aandacht en inzicht. Hier helpen wij graag bij.

“Als het gaat om een ‘life event’ waar je veelal niet zelf voor kiest, is het belangrijk dat je je gehoord voelt en wordt bijgestaan in het woud aan dingen die geregeld moeten worden.”

Lees meer over Mirjam

“Deskundige en persoonlijke bijstand is juist bij conflicten in families enorm belangrijk. Alleen dan weet je goed waar jij aan toe bent en kan er gewerkt worden aan een oplossing.”

Lees meer over Sheila