Contact opnemen

Wil jij weten of wij jou kunnen helpen als advocaat of mediator? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op. Je kan onderstaand contactformulier invullen, ons een e-mail of WhatsApp-bericht sturen, of gewoon bellen. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met jou op. Natuurlijk kunnen wij dan een afspraak inplannen op ons kantoor in Heerhugowaard, zodat jij kan ervaren of wij de advocaat of mediator voor jou zijn.

Contactformulier

Bereikbaarheid

Ons kantoor is gevestigd in het Forum-pand met de ingang nabij de kruising met de Zuidtangent. De voordeur van het pand is geopend tijdens kantoortijden. Ons kantoor bevindt zich op de eerste verdieping. Er is tevens een lift aanwezig.

Parkeren kan gratis voor de deur (blauwe zone) vanaf 9.30 uur. Mocht u eerder op de dag een afspraak hebben, dan is er in de naastgelegen omgeving voldoende gratis parkeerruimte. Het treinstation Heerhugowaard ligt op enkele minuten loopafstand van ons kantoor.

Mocht u niet in staat zijn om af te reizen naar ons kantoor, dan gaan wij graag met u op zoek naar een passende oplossing.

Het kantoor van Dialoog Advocatuur & Mediation